tiistai, 25 kesäkuun, 2024

Poliisi pyytää edelleen havaintoja liikennevahingosta Rauman keskustassa (kuva)

Rauma. Poliisin saamien tietojen mukaan hiihtolomaviikon keskiviikkona 22.2. päivällä henkilöauto oli törmännyt suojatietä ylittävään sähköavusteiseen kolmipyörään, sillä seurauksella, että kolmipyörän miespuolinen kuljettaja oli kaatunut ja loukannut itseään, tiedottaa poliisi.

Onnettomuus oli tapahtunut Rauman keskustassa kanaalin tuntumassa. Henkilöauton kuljettajana toiminut nainen oli pysähtynyt kysymään kolmipyörän 1940 -luvulla syntyneen kuljettajan vointia. Mies oli lopulta päätynyt jatkamaan matkaansa omalla ajoneuvollaan.

Liikennevahingossa osallisena ollut kolmipyörä. Kuva: Poliisi.

Paikalle oli pysähtyneenä myös muita ihmisiä, sillä tapahtuma tukki hetkellisesti liikenteen. Mies oli käyttänyt punaista päältä ajettavaa sähköavusteista kolmipyörää.

Henkilöauton kuljettajana on toiminut keski-ikäinen nainen, joka on tullut Hankkarintietä keskustan suunnasta lähestyen Aittakarinkadun liikenneympyrää. Naisella oli käytössään beige tai harmaa henkilöauto.

Tapahtumapaikka sijaitsee kanaalin varressa sijaitsevan Laivurinpolun ja Hankkarintien risteyksessä Vähämaanpuiston vieressä. Kolmipyörän kuljettaja on ajanut kevyen liikenteen väylänä toimivaa Laivurinpolkua pitkin sataman suunnasta kohti keskustaa Hankkarintien ylittävälle suojatielle, jossa törmäys auton kanssa on tapahtunut.

Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Poliisi pyytää tätä naiskuljettajaa ilmoittautumaan. Lisäksi kaikkia tapauksen nähneitä tai siitä tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä.

Yhteystiedot:
vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi
WhatsApp: 050 4117655
Vihjepuhelin: 0295 417 259

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT