sunnuntai, 21 heinäkuun, 2024

Poliisi pyytää edelleen havaintoja Salossa kadonneesta miehestä

Salo. Poliisi etsii edelleen perjantaina 13. lokakuuta Salossa kadonnutta miestä. Tarkentuneiden tietojen mukaan viimeisin havainto miehestä on Down Under Bar -yökerhosta noin kello 22.30.

Lounais-Suomen poliisi tiedotti kadonneesta aiemmin tällä viikolla ja julkaisi miehestä kuvan ja tuntomerkkejä.

Poliisin tarkentuneiden tietojen mukaan mies poistui viikko sitten perjantai-iltana Down Under Bar -yökerhosta viiden hengen miesporukassa noin kello 22.30. Sen jälkeen hänen liikkeistään ei ole varmaa tietoa.

Lounais-Suomen poliisi pyytää kyseisen miesseurueen jäseniä ottamaan yhteyttä poliisiin. Kaikki tiedot ja havainnot voi ilmoittaa Lounais-Suomen poliisilaitokselle osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.

Kadonnutta henkilöä on etsitty Salossa tällä viikolla. Poliisi on tarkastanut saamiaan vihjeitä ja etsinyt kadonnutta poliisikoiran avulla katoamispaikan ympäristöstä.

Tuntomerkkeinä tatuoinnit käsissä

Kadonnut mies on noin 170 senttimetriä pitkä ja painaa noin 50 kiloa. Hän on olemukseltaan laiha ja hänellä on kapeahkot kasvot. Lisäksi kadonneella on vaaleanruskeat hiukset ja siniset silmät. Poliisin tietojen mukaan kadonneella on mahdollisesti yllään musta nahkatakki.

Miehellä on useita tatuointeja ja niistä tunnistettavimmat ovat vasemman käden keskisormessa olevat kirjaimet J ja R sekä oikean käden rystysissä olevat numerot 1978.

 

Edellinen uutinen kadonneesta: 

Poliisi pyytää havaintoja Salossa viikonloppuna kadonneesta miehestä (kuva)

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT