perjantai, 14 kesäkuun, 2024

Poliisi pyytää havaintoja autojen ikkunoita ilma- tai kuula-aseella hajottaneesta henkilöstä Espoossa.

Espoo. Poliisi tutkii useita vahingontekoja, joissa autojen ikkunoita on hajotettu Espoossa. Ensitietojen perusteella on mahdollista, että ikkunat ovat hajonneet esimerkiksi ilma- tai kuula-aseella ampumisen seurauksena, tiedottaa poliisi.

Ensimmäinen tapaus tuli poliisin tietoon Niipperistä Hevostilantieltä. Henkilöauton kuljettajan puoleinen ovi oli rikottu todennäköisesti ampumalla 26.−27.10. välisenä yönä. Auto oli parkissa asuinkiinteistön pihalla. Toinen tapaus sijoittuu samaan aikahaarukkaan. Tässä tapauksessa yksityishenkilön auton ikkunat oli hajotettu Espoon Kunnarlassa 26.−27.10. Vahingonteon kohteeksi joutunut auto oli tuolloin ollut pysäköitynä Pirttimäen ulkoilualueen parkkipaikalle. Edelleen 28.10. Lippajärvellä Espoossa BMW-merkkisen henkilöauton ikkuna oli rikottu samalla tavalla. Tammihaantiellä pysäköitynä olleesta autosta oli rikottu apukuljettajan puoleinen ikkuna.

Poliisi tutkii tapahtumia vahingontekoina ja pyytää havaintoja tekoihin liittyen. Havainnot voi välittää sähköpostiin vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelinnumeroon 0295 413 031 (vastaaja).

Kuvituskuva

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT