maanantai, 17 kesäkuun, 2024

Poliisi pyytää havaintoja Hämeenlinnassa tapahtuneen liikemurron johdosta

Hämeenlinnassa Mäkelän teollisuusalueella murtauduttiin pienkoneita myyvään liikkeeseen torstaina 6.6. aamuyön tunteina. Hämeen poliisi pyytää ilmoittamaan havaintoja tapahtumasta ja tekijöistä.

Hämeen poliisi sai torstaiaamuna ilmoituksen Hämeenlinnassa, Mäkelän teollisuusalueella toimivaan, pienkoneita myyvään liikkeeseen kohdistuneesta murrosta. Murtautujien mukaan oli lähtenyt huomattava määrä Husqvarna-merkkisiä robottiruohonleikkureita ja moottorisahoja.

Murto on tapahtunut torstaina 6.6. noin kello 01-03 aikaan. Anastetun omaisuuden määrä on niin suuri, että murtautujien on täytynyt olla liikkeellä suurella pakettiautolla tai kuorma-autolla.

Hämeen poliisi kaipaa havaintoja Mäkelän teollisuusalueella, erityisesti Takumäentien ja Tölkkimäentien suunnalla, tapahtuma-aikaan liikkuneista ajoneuvoista ja henkilöistä. Havainnot autoista ja henkilöistä sekä muista mahdollisista tapahtumaan liittyvistä havainnoista pyydetään ilmoittamaan sähköpostitse osoitteeseen pitkakestoinentutkinta.kh.hame@poliisi.fi

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT