Joensuun Noljakassa asuvasta 27-vuotiaasta Heikki Kotilaisesta on tehty poliisille katoamisilmoitus. Ilmoituksen mukaan Kotilainen on kadonnut 15. – 16.1.2021 välisenä yönä Noljakasta Väinöläntieltä.

Kotilaisen on ollut tarkoitus yöpyä kaverinsa luona kyseisenä yönä Noljakassa Väinöläntiellä sijaitsevassa asunnossa. Lauantain-aamuna 16.1.2021 asunnossa oli huomattu, että Kotilainen oli yllättäen yön aikana poistunut asunnosta. Kotilainen itse asuu Noljakassa Erkinpellontiellä kerrostaloasunnossa. Kotilaisen kotiosoitteen ja Väinöläntien osoitteen välinen etäisyys on noin 200 metriä. Kotilaisen lähipiiri on huolissaan täysin yllättävästä katoamisesta.Heikki Kotilainen on pituudeltaan 175 – 180 cm pitkä, vartaloltaan vankkarakenteinen ja hänellä on tiettävästi ollut katoamishetkellä yllään musta harmaareunainen pipo, harmaat collegehousut, raidalliset Adidas-lenkkarit sekä selässään ruskea kangasreppu. Yllä olevasta takista ei ole tarkempia tietoja.

Kaikki Kotilaisen katoamiseen mahdollisesti liittyvät havainnot tai vihjeet voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisilaitoksen päivystysnumeroon puh: 0295 415 455 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

 

Heikki Kotilainen. Kuva: Poliisi.

Aiheeseen liittyen