lauantai, 24 helmikuun, 2024

Poliisi pyytää havaintoja perämoottorivarkauksista Kirkkonummella

Kirkkonummi. Yhdeksästä venemoottorista varastettiin loppuvuodesta kalliita osia talvisäilytyspaikalla. Länsi-Uudenmaan poliisi kehottaa välittämään havainnot vihjesähköpostiin tai -puhelimeen.

Länsi-Uudenmaan poliisi tiedotti aiemmin Kirkkonummella tapahtuneista varkauksista, jotka kohdistuivat perämoottorin osiin. Joulukuussa Kirkkonummen Linlo Marina -venesatamasta anastettiin talvisäilytyksessä olleiden veneiden perämoottoreista vetolaitteita. Kyseessä on moottorin alaosa, jossa on potkuri ja kardaaniakseli. Vetolaitteita vietiin ennen joulua yhdeksästä moottorista. Yhden anastetun osan arvo yltää noin 2 000 euroon, kertoo poliisi.

Nyt poliisi pyytää havaintoja tapauksista sähköpostiin vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelinnumeroon 0295 413 031 (vastaaja). Mikäli olet nähnyt epäilyttävää toimintaa kyseisen venesataman alueella tai huomaat tavaraa kaupattavan tavanomaisesta poikkeavassa paikassa tai poikkeavalla tavalla, ota yhteyttä.

Jos veneiden talvisäilytyspaikkojen lähettyvillä todistaa epäilyttävää toimintaa, voi akuutista asiasta soittaa hätäkeskukseen.

Kuvituskuva.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT