Turku. Lounais-Suomen poliisi pyytää yleisöltä havaintoja Turun seudulla kadonneesta 14-vuotiaasta Markos-nimisestä pojasta. Pojalla ei ole hätää, eikä häntä epäillä rikoksesta.

Pojan omaiset ja viranomaiset eivät ole saaneet poikaan yhteyttä kohta kolmeen viikkoon. Poika on kuitenkin ollut yhteydessä kavereihinsa, ja hänen arvellaan oleskelevan Turun seudulla.Poliisin tietojen mukaan pojalla ei ole hätää, eikä häntä epäillä mistään rikoksesta.

Kadonnut poika on 175–180 senttiä pitkä ja ruumiinrakenteeltaan hyvin hoikka. Hänellä on tummanruskeat hiukset, jotka ovat otsalta hieman muuta leikkausta pidemmät. Hän on pukeutunut todennäköisesti mustaan takkiin ja mustiin, kapeisiin farkkuihin.

Omaisten kovan huolen takia poliisi pyytää havaintoja tai tietoja pojan mahdollisesta olinpaikasta. Vaihtoehtoisesti poliisi kehottaa henkilöä itseään ilmoittautumaan poliisille.

Kadonneeseen liittyvät havainnot ja tiedot voi toimittaa Lounais-Suomen poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.

Päivitys 1.4. kello 10.15.

Kuukauden verran Turun seudulla kateissa ollut 14-vuotias poika on löytynyt. Poika tavoitettiin yleisövihjeiden ansiosta.

Lounais-Suomen poliisi kiittää saamistaan yleisöhavainnoista ja muista tiedoista.

Kuva poistettu.

Aiheeseen liittyen