lauantai, 20 heinäkuun, 2024

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja maanantaina Pöytyällä tapahtuneesta apteekin ryöstöstä

Pöytyä. Lounais-Suomen poliisi tutkii maanantaina 16.10. aamupäivällä Pöytyällä Kyrössä tapahtunutta apteekkiryöstöä. Poliisi pyytää havaintoja etenkin tapahtuma-aikaan lähistöllä olleista ajoneuvoista, joihin on mahdollisesti kiinnitetty erityistä huomiota.

Poliisi sai maanantaina aamupäivällä hieman ennen kello 10 hätäkeskukselta ilmoituksen Kyröntiellä tapahtuneesta apteekin ryöstöstä. Poliisin tietojen mukaan apteekkiin oli tullut sisään kaksi naamioitunutta miestä, jotka olivat alkaneet anastaa tiloista lääkkeitä.

Apteekin henkilökunta oli poistunut liikkeestä tilanteen alkaessa, ja kukaan ei loukkaantunut ryöstön yhteydessä. Tämänhetkisen tiedon mukaan tilanne kesti vain muutamia minuutteja, ja tekijät ehtivät poistua paikalta ennen poliisin tuloa.

Lounais-Suomen poliisi pyytää yleisöltä silminnäkijähavaintoja tapahtuneesta. Poliisi on kiinnostunut etenkin aamupäivällä noin kello 9.30–10.30 Kyröntie 30:ssa sijaitsevan apteekin läheisyydessä olleista ajoneuvoista, joihin olisi erityisestä syystä kiinnitetty huomiota.

Kaikki havainnot ja tiedot voi ilmoittaa poliisille sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.

Poliisi tutkii tapausta rikosnimikkeellä ryöstö.

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT