Kuopio. Jynkän koulun seiniä Kuopiossa on jälleen sotkettu tussilla. Viimeisin sotkeminen on tapahtunut joulun alla. Töhryistä on erotettavissa tagi HCF, jota löytyy myös muualta Jynkän alueelta. Edellisen kerran koulun seiniä sotkettiin kahteen eri kertaan syyskuun lopulla ja myös tuolloin töhryissä esiintyi HCF tagi.

Valvontakamerakuvien perusteella poliisi uskoo tekijän olevan sama henkilö. Viimeisimmän teon aikaan tekijällä oli päällään mustat veryttelyhousut, joissa oli sivuilla kolme valkoista raitaa. Päällään hänellä oli musta hupullinen takki ja päässä oli musta pipo, jossa oli valkoinen New York Yankees- merkki. Selässään hänellä oli reppu, jossa oli sinistä ja neonvihreää. Paikalle tekijä oli tullut mustalla maastopyörällä, jonka vanteissa oli oranssia väriä ja vaihde- sekä jarruvaijerit olivat oranssit. Tekijä on oletettavasti nuorehko mies.

Itä-Suomen poliisilaitos pyytää vihjeitä tekijästä. Itä- Suomen poliisilaitoksen vihjepuhelimen numero on 0295 415 232 ja sähköpostitse vihjeitä otetaan vastaan vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Kuvituskuva.

Aiheeseen liittyen