lauantai, 20 heinäkuun, 2024

Poliisi selvittää hukkuneena löydetyn miehen henkilöllisyyttä ja kuolemansyytä

Lohjalla sijaitsevan Lohjanjärven rantavedestä löytyi tiistaina 11.6. menehtynyt mies. Länsi-Uudenmaan poliisi selvittää miehen henkilöllisyyttä sekä kuolemansyytä.

Noin 50−60-vuotiaan miehen löysi mökilleen Roution alueelle saapunut henkilö, joka soitti asiasta välittömästi hätäkeskukseen. Viranomaiset totesivat miehen menehtyneeksi.

Rikoskomisario Robin Hulden kertoo, että poliisi ei tällä hetkellä epäile, että miehen kuolemaan liittyisi rikosta. Esimerkiksi merkkejä häneen kohdistetusta väkivallasta ei ole löytynyt.

− Kuolemansyyn selvittämisen lisäksi poliisi selvittää miehen henkilöllisyyttä. Hänellä ei ollut henkilöllisyyttä osoittavia asiakirjoja, eikä miehen tuntomerkkeihin sopivaa henkilöä ole ilmoitettu kadonneeksi, Hulden sanoo.

Poliisi pyytää oman selvitystyönsä tueksi tietoja, jotka voivat auttaa miehen henkilöllisyyden selvittämistä. Noin 199 senttimetriä pitkällä ja vartaloltaan hoikalla miehellä oli yllään tuulitakki (kuvassa), sinertävä paita, mustat tuulihousut sekä lenkkarit.

Kaikki tiedot miehen mahdollisesta henkilöllisyydestä tai esimerkiksi tämän aiemmista liikkeistä pyydetään ilmoittamaan sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai vihjepuhelimeen 0295413031.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT