tiistai, 25 kesäkuun, 2024

Poliisi selvittää liiketilamurtoja Laitilassa ja Uudessakaupungissa

Laitila/Usikaupunki. Lounais-Suomen poliisi tutkii viime viikonloppuna Vakka-Suomessa tapahtuneita liiketilamurtoja. Laitilassa murtauduttiin katsastusasemalle ja Uudessakaupungissa vaateliikkeeseen. Lisäksi poliisi epäilee, että Uudessakaupungissa yritettiin murtautua kodinkoneliikkeeseen.

Lounais-Suomen poliisi sai maanantaiaamuna 29.1. ilmoituksen viikonlopun aikana Laitilassa sijaitsevalla katsastusasemalla tapahtuneesta murrosta.

Murron havaitsi työntekijä, joka tuli maanantaina ensimmäisenä työpaikalle. Toimitiloissa ei yleisesti ollut havaittavissa mitään poikkeavaa, mutta työntekijä huomasi siivouksen yhteydessä, että kaappi jossa kassalipasta säilytetään, oli rikottu. Kaapista oli varastettu kassalipas, jossa oli yli tuhat euroa.

Poliisi epäilee, että murtautuja tai murtautujat tunkeutuivat sisään hallitilan ovien kautta. Asiaa tutkitaan varkautena.

Vaateliikkeestä vietiin käsikassa

Uudenkaupungin keskustassa murtautuja tai murtautujat tunkeutuivat Alinenkadun varrella sijaitsevaan vaateliikkeeseen. Liiketilaan murtauduttiin lauantain ja maanantain välisenä aikana.

Murron havaitsi maanantaiaamuna työpaikalle saapunut työntekijä, joka oli itse sulkenut liikkeen lauantaina päivällä. Liikkeeseen oli murtauduttu takaoven kautta.

Varas tai varkaat olivat löytäneet myyntitiskin alla olleen kassalippaan ja anastivat liikkeen käsikassan. Lisäksi liikkeestä oli viety ainakin vaatteita ja elektroniikkaa. Poliisi tutkii tapausta varkautena.

Kodinkoneliikkeen ovessa murtojäljet

Lisäksi poliisi epäilee, että Alinenkadulla sijaitsevaan kodinkoneliikkeeseen yritettiin murtautua lauantain ja maanantain välisenä aikana.

Kodinkoneliikkeen omistaja havaitsi maanantaiaamuna töihin tullessaan liikkeen ovessa selkeät murtojäljet. Poliisi tutkii asiaa varkauden yrityksenä.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT