keskiviikko, 6 joulukuun, 2023

Poliisi selvittää pikaruokaravintolan törkeää ryöstöä Salossa – onko silminnäkijähavaintoja?

Salo. Lounais-Suomen poliisi sai ilmoituksen ryöstöstä Salon Hämeenkadulla sijaitsevaan pikaruokaravintolaan lauantain ja sunnuntain välisenä yönä noin kello 03. Mahdollinen tekijä on poliisin tiedossa.

Poliisin tietojen mukaan tapahtumat alkoivat, kun teosta epäilty mies tuli asioimaan jalkaisin autokaistan luukulle aamuyöllä noin kello kolmen aikaan. Hän uhkasi ravintolatyöntekijää teräaseella ja vaati kassalipasta itselleen, kertoo poliisi.

Epäilty tunkeutui lopulta autokaistan luukusta sisään ja anasti kassalippaan, jonka sisässä oli käteistä rahaa. Sen jälkeen hän poistui ravintolalta mahdollisesti sinisellä polkupyörällä. Ravintolatyöntekijälle ei aiheutunut tilanteessa fyysisiä vammoja.

Mahdollinen tekijä on poliisin tiedossa. Poliisi epäilee samaa henkilöä myös kahdesta muusta ryöstöstä, jotka ovat myös tapahtuneet Salossa tänä syksynä.

Lounais-Suomen poliisi pyytää yleisöltä silminnäkijähavaintoja viikonlopun ryöstöstä. Kaikki havainnot ja tiedot voi ilmoittaa poliisille sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.

Tapauksen tutkinta on vasta alkuvaiheessa, ja poliisi ei voi tässä vaiheessa tiedottaa enempää tapauksen yksityiskohdista.

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT