torstai, 11 heinäkuun, 2024

Vakava väkivallanteko ja vapaudenriisto Järvenpäässä – kolmea henkilöä vaaditaan vangittaviksi

Järvenpää. Itä-Uudenmaan poliisi tutkii maanantaina 11.9. Järvenpäässä tapahtunutta väkivallantekoa. Tapausta tutkitaan rikosnimikkeillä törkeä ryöstö ja vapaudenriisto.

– Poliisi sai ilmoituksen sairaalan päivystyksestä heille tuodusta henkilöstä, joka on mahdollisesti joutunut rikoksen uhriksi, kertoo rikoskomisario Otto Hiltunen.

Poliisi ryhtyi tutkimaan asiaa ja selvisi, että sairaalaan viety uhri oli joutunut pitkäkestoisen väkivallan uhriksi Järvenpäässä sijaitsevassa yksityisasunnossa. Esitutkinnassa on selvinnyt, että uhria on pidetty asunnossa vastoin hänen tahtoaan ja pahoinpidelty usean tunnin ajan. Lisäksi uhrin pankkikortilla oli käyty nostamassa rahaa hänen tililtään.

– Viime viikolla teimme tapaukseen liittyen kotietsintöjä sekä kiinniottoja. Kyseisistä rikoksista epäillään tällä hetkellä kolmea henkilöä, joita poliisi vaati vangittavaksi, Hiltunen kertoo.

Kiinniotetut kolme henkilöä on nyt vangittu lauantaina 7.10. Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa todennäköisin syin epäiltynä edellä mainittuihin rikoksiin.

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT