lauantai, 20 huhtikuun, 2024

Poliisi tarkentaa: kaikki Viertolan koulun ammuskelun osalliset 12-vuotiaita

Vantaa. Poliisi tarkentaa, että kaikki Vantaan  Viertolan koulun ampumavälikohtauksen osalliset eli epäilty tekijä ja uhrit ovat 12-vuotiaita.

Poliisi otti epäillyn tekijän kiinni Tapulikaupungista Helsingin puolelta poliisin jäljestämisen seurauksena. Epäilty oli liikkeellä jalan.

Epäilty on poliisin mukaan koulun oma oppilas.

Poliisi ei kommentoi, minkälaista asetta tilanteessa käytettiin, mutta kyseessä oli ampuma-ase.

Poliisi ei kommentoi loukkaantuneiden saamien vammojen tilaa.

Poliisi selvittää, liittyykö tapaukseen muita osallisia.

Poliisi järjestää asiasta tiedotustilaisuuden kello 13 Vantaan poliisiasemalla.

***

11.50. Poliisi:  Kiinniotto sujui rauhallisesti. Tekijällä oli hallussa ampuma-ase ja epäilty tekijä sekä ase ovat poliisin hallussa.

Viertolan koulussa on noin 800 oppilasta.

3 KOMMENTTIA

  1. Joko olisi aika lopettaa tuo vapaankasvatuksen pelleilyt ym. sairas opetus mitä lapsille opetetaan ja laittaa skidit ojennukseen.

    1
  2. Parempi olla kommentoinatta ennenkuin ”aina valpas”medialle kertoo ihan kaiken asiasta,etenkin sen mitä ”luulee tietävänsä”-kiinnostaa opetusministerin kanta,tehdäänkö lisää persoonattomia hehtaari kouluja ja palataanko kyläkouluihin uudestaan?

    0
  3. Suomessa lapsi kasvaa aikuiseksi lainsäädännön mukaan kolmessa vuodessa 15-vuotiaasta 18-vuotiaaksi. Lukemaan oppii seitsemän ja viidentoista ikävuosien välisenä kasvujaksona. Joskus vähän pitkitettynä oppivelvollisena kahdeksantoistavuotiaaksi asti. Vastuuttomuus- ja lapsellisuusikärajan välinen aika täysikäiseksi on siis kolme vuotta. Jos oikeudellisen vastuun ikäraja alkaisi ja olisi murrosikäraja esim 12-vuotta täyttäneenä saattaisi koulutien oppimistavoitteet muuttua merkittävästi. Koulun ja sosiaalitoimen leikkiohjaus kokisi jotain muuta kuin nykyisellään. Eihän ns.lapset nykyään ole tyhmiä vaan esimerkkiä päivittäin esittävät liikaoppineet aikuiset.

    1

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT