torstai, 25 heinäkuun, 2024

Poliisi turvaa Imatran ajo-tapahtuman aikana tien päällä ja taajamassa

Imatra. Poliisi valvoo tehostetusti yleistä järjestystä ja turvallisuutta Imatralla ja lähialueilla, kun kaupungissa järjestetään Imatran ajo-moottoriurheilutapahtuma 4.-7. heinäkuuta, tiedottaa Kaakkois-Suomen poliisilaitos.

Tapahtumaan odotetaan aiempien vuosien tapaan paljon moottoriurheilusta kiinnostunutta yleisöä. Tapahtuman turvallisuudesta vastaa ensisijaisesti tapahtuman järjestäjä, mutta myös poliisi on näkyvillä ja läsnä tapahtuman aikana. Poliisi on varautunut kaikenlaisiin häiriötilanteisiin ja tulee aktiivisesti puuttumaan tilanteisiin, joissa yleinen järjestys tai turvallisuus voivat olla uhattuna, tiedotteessa todetaan.

Liikenne Imatralla ja läheisillä tiealueilla voi ajoittain ruuhkautua erityisesti torstaina 4.7. menoliikenteen vuoksi ja sunnuntaina 7.7. paluuliikenteen takia. Tästä johtuen Poliisi suosittelee, että ajomatkoihin varataan erityisesti näinä päivinä hieman reilummin aikaa.

Poliisi on koko tapahtuman ajan näkyvästi läsnä myös tien päällä. Pääteillä ja kaupungilla valvotaan kuljettajien ajonopeuksia ja ajokuntoa.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT