perjantai, 14 kesäkuun, 2024

Poliisi tutkii epäiltyä törkeää eläinsuojelurikosta Ylöjärvellä

Ylöjärvi. Poliisi epäilee, että maatilalla luvallisesti ollut henkilö on tehnyt väkivaltaa nautaelämille käyttämällä mm. maatilalta löytyneitä työvälineitä. Ilmoituksen epäillyistä eläimiin kohdistuneista pahoinpitelyistä teki maatilan omistaja. Häntä ei epäillä rikoksesta. Osa eläimistä on jouduttu lopettamaan väkivallan takia, kertoo poliisi.

Epäillyt teot ovat tapahtuneet viime vuoden lopun ja tammikuun lopun välisenä aikana. Henkilö on ollut pidätettynä, mutta häntä ei ole vangittu. Hänen osuuttaan tapahtumiin selvitetään edelleen ja tutkinta on kesken. Poliisi odottaa mm. eläinlääkärin lausuntoja.

Kyseessä on poikkeuksellisen törkeä eläimiin kohdistuva rikosepäily. Törkeästä eläinsuojelurikoksesta voi olla seurauksena jopa neljä vuotta vankeutta. Poliisi ei voi tiedottaa tapauksesta tässä vaiheessa esitutkintaa enempää.

Kuvituskuva. 

1 KOMMENTTI

  1. Törkeää,eläimet ovat meidän kaikkien vastuulla,kenenkään ei pidä käyttää eläimen avuttomuutta hyväkseen-omiin sairaisiin taipumuksiinsa,ehkä tämän tyypin pitää päästä koppihoitoon pelkääjien osastolle-saa samaa mitä eläinkin.

    0

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT