Kuhmoisissa tapahtui keskiviikkona 28.7.2021 liikenneonnettomuus, jossa menehtyi kaksi henkilöä. Onnettomuuspaikka sijaitsee tiellä 24, noin kaksi kilometriä Kuhmoisista Jämsän suuntaan, tiedottaa Sisä-Suomen poliisi.

Paikkatutkinnan perusteella onnettomuudessa osallisena ollut henkilöauto oli tulossa Jämsän suunnasta. Yllättäen ajoneuvo oli ajautunut suoralla tieosuudella kulkusuunnassaan oikealle pientareen sorakaistalle ja sen jälkeen kaartanut jyrkästi vasemmalle yli vastaantulevan kaistan.

Henkilöauto päätyi suunnassaan vasemmalle ojaan jääden katolleen. Ajoneuvoa kuljettanut mies ja hänen matkustajana ollut vaimonsa menehtyivät onnettomuuspaikalle. Ajoneuvossa ei ollut muita matkustajia.

Sisä-Suomen poliisi tutkii onnettomuutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemantuottamuksena. Esitutkinnassa pyritään selvittämään onnettomuuteen johtaneita syitä. Selvitettävänä on muun muassa, oliko alkoholilla osuutta asiaan, aiheutuiko onnettomuus autoon tulleesta teknisestä viasta tai saiko kuljettaja tilanteessa sairaskohtauksen. Alustavien tietojen perusteella tilanteessa ei ole ollut ylinopeudesta kyse.

Asiassa suoritetaan myös kuolemansyyntutkinta, mistä ei tiedoteta enempää, toteaa poliisi.

Aiheeseen liittyen