lauantai, 20 heinäkuun, 2024

Poliisi tutkii Pyhtään henkirikosta murhana – yksi vangittu epäiltynä teosta

Pyhtää. Poliisi tutkii Pyhtään Heinlahdessa 1.-2. marraskuuta tapahtunutta henkirikosta, jonka uhri on paikkakuntalainen vuonna 1980 syntynyt mies. Poliisi on torstaista alkaen suorittanut tapahtumapaikalla laajasti rikosteknistä tutkintaa sekä puhuttanut ja kuulustellut niin epäiltyjä kuin todistajia.

Tänään, 6. marraskuuta, yksi henkilö on vangittu syytä epäillä perustein murhasta Itä-Uudenmaan käräjäoikeuden päätöksellä. Uhri ja epäilty tekijä tunsivat toisensa. Henkirikosta tutkitaan murhana, jos henkirikos tehdään vakaasti harkiten, erityisen raa’alla tai julmalla tavalla tai vakavaa yleistä vaaraa aiheuttaen.

– Vaikka tänään yksi henkirikoksesta epäilty on vangittu, meillä on muitakin avoimia tutkintalinjoja, joita seuraamme. Esitutkinta on edennyt hyvin, mutta on vielä asioita, jotka meidän tulee varmistaa. Näihin asioihin saamme lisäselvyyttä tämän viikon aikana, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Iida Rokka Kaakkois-Suomen poliisilaitokselta.

Koska esitutkinta on edelleen kesken, poliisi ei voi toistaiseksi kertoa asiasta enempää.

Jos tiedät Pyhtään henkirikokseen liittyvistä asioista jotain, poliisi pyytää vihjeitä havainnoista tai tiedoista sähköpostilla vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai vihjepuhelimeen 0295 414 559.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT