Helsinki/Etu-Töölö. Poliisi epäilee kahta 1980-luvulla syntynyttä miestä törkeästä pahoinpitelystä Perhonkadulla Helsingin Etu-Töölössä. Epäilty rikos tapahtui tiistaina 1.12.2020 kello 19 jälkeen.

Poliisi epäilee, että asianomistajaa, niin ikään 1980-luvulla syntynyttä miestä, lyötiin vasaralla ja yritettiin lyödä mattoveitsellä.

Poliisipartio tavoitti lähistöltä epäillyt, joiden hallusta löytyi vasara ja mattoveitsi. Toisen epäillyn hallussa oli myös epäiltyä huumausainetta. Hän käyttäytyi turvallisuustarkastuksen yhteydessä aggressiivisesti poliisia kohtaan ja puri poliisimiestä.

Poliisi otti molemmat miehet kiinni rikoksesta epäiltyinä. Toista epäillystä epäillään törkeän pahoinpitelyn lisäksi huumausainerikoksesta, virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen tai aineen hallussapidosta.

Helsinki/Viikki. Poliisi epäilee, että alle 30-vuotiasta miestä pahoinpideltiin lyömällä, potkimalla ja metalliputkella lyömällä Helsingin Viikissä keskiviikkona 2.12.2020 noin kello 21. Hätäkeskukseen tuli asiasta useita soittoja.

Poliisi epäilee, että samassa yhteydessä pahoinpideltiin myös alle 30-vuotiasta naista.

Tapahtumapaikan välittömästä läheisyydestä otettiin kiinni kaksi rikoksesta epäiltyä miestä, joista toinen on niin ikään alle 30-vuotias ja toinen on syntynyt 1960-luvulla, kertoo poliisi.

Aiheeseen liittyen