torstai, 11 heinäkuun, 2024

Poliisi vastaa somehuhuihin koskien nuorten yhteenottoa Lahdessa

Lahdessa on viikonloppuna nuorten suosima tapahtuma Yötivoli. Tapahtumaan liittyen tällä hetkellä sosiaalisessa mediassa liikkuu paljon huhuja siitä, että tapahtumassa olisi tiedossa nuorten yhteenotto lauantai-iltana. Somessa puhutaan lahtelaisten ja kouvolalaisten nuorten välisestä joukkotappelusta, toteaa poliisi.

Hämeen ja Kaakon poliisilaitokset ovat tietoisia keskusteluista ja poliisi on myös saanut vihjeitä ja viestejä tällaisesta yhteenotosta. Poliisi on varautunut tilanteeseen, seuraa tapahtumaa sekä sen liepeillä nuorten liikehdintää tiiviisti.

On myös herännyt kysymyksiä siitä, onko tapahtuma turvallinen. Poliisin tiedossa ei ole mitään sellaista vaaraa tai uhkaa, jonka vuoksi tapahtumaan ei voisi osallistua.
Poliisin kenttäpartioiden lisäksi viikonlopun aikana Lahden satama-alueella ovat liikkeellä myös mm. ankkuripoliisit.

Poliisi toivoo, että sosiaalisessa mediassa tai muutenkaan ei leviteltäisi enempää huhuja tai arvailuja liittyen joukkotappeluun, jotta ei lietsottaisi turhaa pelkoa. Mahdolliset vihjeet tai havainnot asiaan liittyen pyydetään lähettämään poliisille sähköpostilla vihjeet.hame@poliisi.fi

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT