Vantaa, Vanha Kaarelantie, 15.5.2020 klo 2.50. Poliisipartio päätti pysäyttää henkilöauton Vanhalla Kaarelantiellä tarkistusta varten. Auto pysähtyikin ensin linja-autopysäkille, mutta poliisien noustua ulos autosta, se lähti yllättäen ajamaan karkuun.

Partio menetti näköyhteyden ajoneuvoon. Auton pakosuunnassa partio kuitenkin tapasi  miehen, joka oli autoineen joutunut kolariin Malminkartanontien ja Vihdintien risteyksessä. Mies kertoi, että oli ajanut risteyksen yli vihreiden liikennevalojen palaessa, kun yllättäen hänen autonsa takaosaan oli törmännyt päin punaisia ajanut henkilöauto.

Pakoauto löytyi hetken kuluttua hylättynä ja vaurioituneena onnettomuuspaikan lähettyviltä. Kuljettaja oli ehtinyt häipyä paikalta. Tehtävälle liittyi useita partioita. Tapauksen vuoksi on tehty kotietsintä ja kuljettajaksi epäilty mies on tavoitettu. Hän oli löydettäessä voimakkaasti päihtynyt ja hänelle tehty huumausaineen käyttöä osoittava pikatesti oli positiivinen. Kuljettajaksi epäilty kolmekymppinen mies otettiin kiinni ja häntä epäillään tapaukseen liittyen useista rikoksista.

Aiheeseen liittyen