lauantai, 24 helmikuun, 2024

Poliisilla vilkas joulunaika Etelä- ja Keski-Savossa – useita omaisuusrikoksia joulunpyhinä

Mikkeli. Jouluaattona 24.12. 2023 hätäkeskukseen tuli ilmoitus käynnissä olevasta murrosta vapaa-ajan kiinteistöön Mikkelissä. Paikalle ehtinyt ilmoittaja seurueineen oli tavannut paikalta murtomiehet verekseltään. Murtomiehet olivat paenneet paikalta autolla, vahingoittaen samalla ilmoittajan seurueen autoja törmäten niihin käytössään olleella autolla. Myös murtomiesten auto oli vaurioitunut siten, että nämä joutuivat pakenemaan paikalta jalan. Paikalle saapuneet poliisipartiota tavoittivat etsintöjen perusteella epäillyt lähistöltä ja heidät otettiin kiinni epäiltynä muun muassa varkausrikokseen, kertoo poliisi.

***

Mikkeli. Joulupäivänä Mikkelissä tuli ilmi asuntomurto. Sandelsinkadulla oli murtauduttu omakotitaloon asukkaan ollessa muualla. Asiaa tutkitaan törkeänä varkautena.

***

Mikkeli. Joulupäivänä hätäkeskukseen tuli ilmoitus autopalosta Mikkelissä Parkkilantiellä. Paikalla havaittiin, että palanut auto oli Toyota Carina merkkinen ja auton omistaja asui Pieksämäellä. Poliisin selvittäessä asiaa ilmeni, että kyseinen auto oli anastettu Pieksämäeltä jouluaaton ja joulupäivänä välisenä aikana.

***

Mikkeli. Tapaninpäivänä aamuyöllä poliisipartio pysäytti Mikkelissä Raatihuoneenkadulla auton tarkastusta varten. Autoa kuljetti paikkakuntalainen nuori nainen, joka puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 1.00 mg/l. Nainen kuljetettiin tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka jälkeen hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun.

***

Pieksämäki. Jouluaattona myös Pieksämäellä ilmeni useita murtoja ja poliisi tavoitti kaksi epäiltyä henkilöä, jotka otettiin kiinni epäiltyinä varkausrikoksiin.

Murtosarjat jatkuivat Pieksämäen alueella kuitenkin myös joulupäivänä ja tapaninpäivänä ja Pieksämäeltä anastettiin mm. kaksi henkilöautoa. Anastetut henkilöautot ovat Citroen C4 rek RKG-519 ja Toyota Corolla rek TGL-524.

Varkaus. Lisäksi Varkaudesta anastettiin tapaninpäivänä valkoinen Honda CR-V henkilöauto rek CMC-140.

Havaintoja anastettujen autojen liikkeistä pyydetään ilmoittamaan suoraan hätäkeskukseen.

Kuvituskuva.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT