Juupajoki. Poliisi on ottanut yhden keski-ikäisen miehen kiinni epäiltynä törkeästä pahoinpitelystä, virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta, räjähderikoksesta, huumausainerikoksesta ja törkeästä ampuma-aserikoksesta. Kiinniottoa edelsi sunnuntai-iltana 24.10. Juupajoella Pirkanmaalla käynnistynyt operaatio, joka jatkui yön yli. Väkivaltarikoksessa on loukkaantunut yksi henkilö.

Hätäkeskus välitti poliisille alkuillasta sunnuntaina 24.10. mahdollista väkivaltarikosta koskeneen tehtävän Juupajoella Pirkanmaalla. Tapahtumapaikalla poliisille selvisi, että epäilty väkivaltarikos oli tapahtunut todennäköisesti yksityisasunnossa ja yksi henkilö loukkaantunut teossa. Poliisi pystyi yksilöimään kyseessä olevan kiinteistön, mutta asunnossa oleskelleeseen henkilöön ei saatu keskusteluyhteyttä. Paikalle saapui useita poliisipartioita sekä pelastuslaitoksen ja ensihoidon yksiköitä ja poliisi eristi kiinteistön. Eristyksen aikana mies uhkasi räjäyttää hallussaan olleet räjähdysaineet, jos poliisi ei poistu paikalta.

Poliisi sai lopulta neuvotteluyhteyden kohdehenkilöön ja hänet otettiin käskytyksen jälkeen kiinni aikaisin maanantaiaamuna. Mies ei tehnyt kiinnioton yhteydessä vastarintaa. Asunnosta on löytynyt räjähteitä, jotka ovat poliisin hallussa. Poliisi jatkaa tutkintaa tapahtumapaikalla, tiedotteessa sanotaan.

Kuvituskuva.

Aiheeseen liittyen