Salo 19.7.2020: Nuoren miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen kuljettaessaan pakettiautoa Salon keskustan alueella. Liikennepoliisin partio oli suorittamassa sunnuntaina Salon keskustassa liikennevalvontaa, jonka yhteydessä pysäyttivät em. pakettiauton. Kuljettajalle suoritettu huumausaineen pikatesti näytti positiivista. Kuljettaja myönsi poliisille käyttäneensä huumausaineita. Kuljettaja määrättiin ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun.

Salo 19.7.2020: Epäilty rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta. Liikennepoliisin partio pysäytti Salossa moottoritiellä sunnuntaina illalla henkilöauton, jota kuljetti 70-luvulla syntynyt mies. Mies puhalsi poliisin alkometriin 0.00 promillea, mutta hänelle tehty huumausaineen pikatesti näytti positiivista. Miehellä ei ollut voimassaolevaa ajo-oikeutta.

Salo 19.7.2020: Tieltä suistuminen ja epäilty rattijuopumus Salon keskustan alueella sunnuntaina myöhään illalla. Poliisi sai hätäkeskuksen kautta ilmoituksen, että Savenvalajankadun ja Hämeenojankadun risteyksessä on henkilöauto ajautunut ulos ja paikalta poistunut huomattavan päihtyneen oloinen kuljettaja. Poliisin mentyä paikalle selvisi, että henkilöauto oli ajautunut suoraan risteyksen yli ulos ja törmännyt puuhun. Silminnäkijät kertoivat paikalta poistuneen miehen tuntomerkit ja poistumissuunnan.

Poliisi kävi tavoittelemassa auton omistajaa tämän kotiosoitteesta ja totesi, että omistajan vaatetus ym. sopivat silminnäkijöiden kuvaukseen. Omistaja/kuljettaja oli yrittänyt piiloutua poliisin huomatessaan, mutta hänet tavoitettiin ja puhallutettiin. Kuljettaja puhalsi poliisin alkometriin 1.09 mg/l. Kuljettaja käytettiin verikokeessa, koska häntä ei tavattu ajosta. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Salo 18.7.2020: Nuorehkon miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, huumausaineen käyttörikokseen ym. Salossa perjantaina aamupäivällä. Hätäkeskukseen tuli ilmoitus miehestä, joka lähti ajamaan sekavana Kalkkitieltä kohti Salon keskustaa. Hetken päästä tuli uusi ilmoitus, jonka mukaan Otsonkadulla palaa henkilöauto ja paikalta oli poistunut juosten ponnaripäinen mies. Mies tavoitettiin melko nopeasti, kun hän oli mennyt kyselemään tapahtumapaikan lähellä olevasta talosta osoitetta ambulanssin soittamista varten. Poliisipartio havaitsi ambulanssin ja epäillyn siellä sisällä. Miehellä ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta ja selvisi, että miehen käyttämä auto oli anastettu Salosta edellisenä yönä. Autoon oli kiinnitetty siihen kuulumattomat rekisterikilvet. Ambulanssia mies tarvitsi vanhojen vammojen paikkailuun.

Aiheeseen liittyen