maanantai, 17 kesäkuun, 2024

Porvoossa mopomiitti lauantaina poliisi on paikalla varmistamassa tapahtumaturvallisuutta

Porvoo. Mopoilevat nuoret järjestävät Porvoossa mopomiitin, johon odotetaan 200-400 osallistujaa. Tapahtuma alkaa lauantaina 18.5. kello 17 ja päättyy sunnuntaina puolella kello 00.30.

Mopoilevien nuorten järjestämä mopomiitti starttaa Porvoossa lauantaina kello 17 osoitteesta Ratsumestarinkatu 9 (Gigantin parkkipaikka). Nuoret ajavat illan aikana ennalta sovitun liikennesuunnitelman mukaan neljälle eri kokoontumispaikalle.

Kyseessä on yleisötilaisuus, jonka järjestämisestä Itä-Uudenmaan poliisilaitos on tehnyt päätöksen. Poliisilaitoksen lisäksi nuoret ovat hoitaneet tapahtumaan järjestelyitä yhteistyössä Itä-Uudenmaan pelastuslaitoksen ja Porvoon kaupungin eri toimijoiden kanssa.

– Itä-Uudenmaan poliisilaitos on resursoinut tapahtumaan liikennepoliisisektorin partioita varmistamaan tapahtumaturvallisuutta. On hienoa, kuinka nuoret itse ovat hoitaneet asioita viranomaisten suuntaan, sanoo Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen lupasektorin ylikonstaapeli Jarkko Turunen.

Poliisi valvoo, että muualla kuin ennalta mopomiitin käyttöön suljetuilla alueilla noudatetaan tieliikennelain säädöksiä.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT