perjantai, 14 kesäkuun, 2024

Puukotus joensuulaisessa ravintolassa tutkittiin tapon yrityksenä – siirtyy syyteharkintaan

Joensuu. Poliisi on saanut valmiiksi esitutkinnan joensuulaisessa ravintolassa 19.1.2023 tapahtuneesta tapon yrityksestä. 31-vuotias joensuulaismies on myöntänyt aiheuttaneensa 40-vuotiaan puukotuksen uhrin vammat, kertoo Itä-Suomen poliisi.

Poliisi sai tiedon epäillystä puukotuksesta ravintolassa Joensuun Rantakylässä 19.1.2023 noin kello 23.00. Ravintolan sisätiloissa oli puukotettu 40 -vuotiasta miestä vatsan seudulle. Uhri toimitettiin Pohjois-Karjalan keskussairaalaan.

Poliisin heti tapahtumapaikalla saaman selvityksen mukaan teosta voitiin todennäköisin syin epäillä 31-vuotiasta joensuulaista miestä. Mies ilmoittautui itse poliisille 21.1.2023. Poliisi otti miehen kiinni ja pidätti hänet. Pohjois-Karjalan käräjäoikeus vangitsi miehen 24.1.2023 todennäköisin syin epäiltynä tapon yrityksestä.

Tapon yrityksestä epäilty joensuulainen mies on poliisin kuulusteluissa myöntänyt aiheuttaneensa 40-vuotiaan puukotuksen uhrin vammat.

Esitutkinnassa on lisäksi selvinnyt, että puukotuksen uhrin epäillään pahoinpidelleen puukottajaansa tuon illan aikana lyömällä tätä pään alueelle. Esitutkinnassa on myös selvinnyt, että puukotuksen uhri ja epäilty puukottaja ovat tunteneet toisensa jo ennen kyseistä tapausta.

Poliisi on saanut valmiiksi asian esitutkinnan. Esitutkintapöytäkirja on siirtynyt syyteharkintaan Itä-Suomen syyttäjänvirastoon.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT