perjantai, 8 joulukuun, 2023

Puukotus turun keskustassa – väkivallanteossa ei viitteitä varsinaisesta motiivista

Turku. Lounais-Suomen poliisi tutkii tiistaina 29.8. Turun keskustassa tapahtunutta väkivallantekoa, jossa puukotettiin yhtä henkilöä. Esitutkinnassa ei ole tullut esiin viitteitä siitä, että teko olisi etukäteen suunniteltu tai harkittu, sanoo poliisi.

Väkivallanteko tapahtui Turun jokirannan tuntumassa sijaitsevalla Vähätorilla illalla noin kuuden aikaan.

Poliisin esitutkinnassa tähän asti saamien tietojen mukaan puukotus tapahtui yllättäen, eivätkä uhri ja tekijä tunteneet toisiaan entuudestaan.

Tekijän epäillään syyllistyneen samassa yhteydessä myös toisen henkilön pahoinpitelyyn lähialueella.

Epäilty tekijä nopeasti kiinni

Tapahtumista tehtiin useita ilmoituksia hätäkeskukseen. Ensimmäisestä ilmoituksesta muutaman minuutin kuluessa poliisi oli ottanut epäillyn tekijän kiinni Brahenkadun ja Eerikinkadun kulmassa.

Poliisi jatkaa tapahtumien selvittämistä. Epäilty tekijä on noin 30-vuotias mies. Hän on kiinniotettuna ja häntä epäillään tapon yrityksestä.

Esitutkinnassa ei ole tullut esiin viitteitä siitä, että tapahtumat olisivat olleet mitenkään etukäteen suunniteltuja.

– Kuulusteluissa ei ole selvinnyt teolle varsinaista motiivia. Puukotus ei näyttäisi olleen millään lailla suunniteltu tai harkittu, vaan uhri valikoitui kohteeksi sattumalta, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Mika Paaer.

Puukotuksen uhri toimitettiin sairaalahoitoon. Hän ei saanut hengenvaarallisia vammoja. Myöskään pahoinpitelyn uhriksi joutunut toinen henkilö ei loukkaantunut vakavasti.

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT