keskiviikko, 17 huhtikuun, 2024

Raaseporissa kotirauhaa rikkoneiden varkaiden kiinniottoa edesauttoi sivullisen toiminta

Raasepori. Perjantai-iltapäivänä 15.3. poliisi sai hätäkeskuksen kautta tehtävän Raaseporissa sijaitsevaan Pohjaan. Ilmoittaja oli kertonut, että kaksi miestä oli tunkeutunut hänen naapurissaan asuvan iäkkään naisen asuntoon. Kaksikko oli vaatinut naiselta lääkkeitä ja onnistunut anastamaan ainakin käteistä rahaa ja pankkikortin.

Ilmoittaja oli tehnyt hyvin tarkat havainnot tapahtumasta ja seurasi myös huolellisesti, mihin suuntaan epäillyt miehet pakenivat. Tämä tieto apunaan poliisi etsi kaksikkoa lähialueelta, ja lopulta ottikin heidät kiinni.

Kävi ilmi, että miehet olivat myös ehtineet nostamaan naisen pankkikortilta noin 400 euroa. Länsi-Uudenmaan poliisi tutkii tapausta törkeänä varkautena, törkeänä kotirauhan rikkomisena, maksuvälinepetoksena ja virkamiehen vastustamisena.

Sivullisen ilmoittajan toiminta tässä tapauksessa oli esimerkillisen omatoimista, ja se edesauttoi poliisin työtä ja varkaiden kiinni saamista, kiittelee poliisi.

1 KOMMENTTI

  1. Todella upeaa että naapurivalvonta toimii,nykyisin ihmiset jätetään liian paljon yksin,hyvä Suomen poliisi,teette maastamme hieman turvallisemman❤️

    0

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT