Nokia. Hätäkeskukseen puolen yön jälkeen tulleen ilmoituksen mukaan vt 3:lla Nokialla oli ajettu henkilöautolla päin kaidetta. Tapahtumapaikka sijaitsi hieman ennen Kolmenkulman liittymää, johon 32-vuotias mies oli ajanut Ylöjärven suunnasta. Kuljettaja oli menettänyt autonsa hallinnan. Auto oli ajautunut vasemmalle puolelle päin kaidetta ja edelleen kaiteen yli viherkaistalle.

Viheralueella auto oli pyörinyt katon kautta ympäri. Kuljettaja oli jäänyt puristuksiin ympäriinsä kolarivaurioituneeseen autoonsa, mutta paikalle pysähtynyt ohikulkija auttoi hänet ulos. Törmäyksen voimasta vaurioitui suojakaidetta tien molemmin puolin ja yksi valaisinpylväs rikkoutui.

Kolarin jälkeen tapahtumapaikan ohi liikkuneista autoista vahingoittui ainakin kolme, koska kuljettajat osuivat kaistalle jääneeseen metalliromuun, mm. kaiteen palaseen. Poliisipartio totesi ulosajautuneen auton kuljettajan päihtyneeksi. Lisäksi hän käyttäytyi aggressiivisesti. Mies vietiin verikokeisiin ja tämän jälkeen poliisiasemalle. Puhalluskokeen tulos oli 0.67 mg/l. Tapahtumia tutkitaan mm. törkeänä rattijuopumuksena ja törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Aiheeseen liittyen