perjantai, 23 helmikuun, 2024

Rattijuoppo suistui kahdesti tieltä Rovaniemellä – juoksukilpailu päättyi kompastumiseen

 Rovaniemellä keskustan alueella henkilöauto oli 1.12. ajautunut tieltä ulos lumipenkkaan. Henkilöauton kuljettaja oli kuitenkin onnistunut saamaan autonsa lumipenkasta irti  ja tuli tapahtumapaikalle lähtenyttä poliisipartiota yllättäen tiellä vastaan, kertoo poliisi.

Poliisipartio kääntyi vastaan tulleen henkilöauton perään selvittääkseen ilmoitettua liikenneonnettomuutta. Liikenneonnettomuudessa olleen henkilöauton kuljettaja kuitenkin lähti ajamaan poliisipartiota karkuun, eikä näin ollen totellut poliisin antamaa pysähtymismerkkiä.

Kuljettaja pakeni poliisia ja aiheutti pakomatkansa aikana muille liikenteessä oleville useita vaaratilanteita. Pakomatkansa päätteeksi kuljettaja menetti autonsa hallinnan ja päätyi toistamaiseen lumipenkkaan. Kuljettajan pakomatka jatkui edelleen, mutta tällä kertaa juosten.

Pakomatka juosten ei kuitenkaan sujunut kuljettajan näkökulmasta toivotulla tavalla, sillä hän kompastui omiin jalkoihinsa ja kaatui lumeen. Poliisilla oli tässä vaiheessa jo helppo tehtävä ottaa pakenija kiinni. Kuljettajalle suoritettiin puhalluskoe, mikä antoi positiivisen tuloksen, kertoo poliisi.

Kyseistä henkilöauton kuljettajaa epäillään tapahtuman johdosta muun muassa törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT