lauantai, 24 helmikuun, 2024

Liikkuvasta autosta ammuttiin ilotulitteita ihmisiä kohti Saariselällä

Saariselkä. Lauantaina 2.12. aamuyön tunteina poliisi sai ilmoituksen vaarallisesta liikennekäyttäytymisestä Saariselällä. Ilmoituksen mukaan alueella ajoi henkilöauto, josta ammutaan ihmisiä kohti ilotulitteilla, kertoo Lapin poliisi.

Poliisi onnistui löytämään henkilöauton, josta ilotulitteita oli ammuttu ihmisiä kohti. Henkilöauto tuli tiellä poliisipartiota vastaan ja sen todettiin kulkevan selkeästi yli sallitun nopeusrajoituksen. Henkilöauton kuljettaja noudatti tapahtumassa poliisin antamaa pysähtymismerkkiä, jolloin poliisi pääsi selvittämään henkilöauton kuljettajan kanssa illan tapahtumia.

Täyttä selvyyttä kuljettajan ja hänen matkustajansa motiivista ampua ilotulitteita joulukuun alkupäivinä ei saatu. Kenties asiassa on osuutta myös alkoholilla, koska kuljettaja puhalsi alkometriin positiivisen tuloksen, toteaa poliisi.

Poliisin alustavan tiedon mukaan kukaan henkilö ei loukkaantunut ammutuista ilotulitteista. Kuljettajan epäillään syyllistyneen tapahtumassa törkeään rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

Kuvituskuva.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT