Paimio. Keskiviikkona 29.6. kello kolmen aikaan yöllä henkilöauto ajautui talon seinään Paimiossa. Tiilestä rakennetun talon seinä vaurioitui ja kuljettaja loukkaantui. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, tiedottaa Lounais-Suomen poliisi Twitterissä.

Päivitys uutiseen 29.6. kello 10.00.

Parikymppistä mieskuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Omakotitalossa oli törmäyksen aikana henkilöitä, mutta kukaan heistä ei loukkaantunut tilanteessa, kertoo poliisi.Poliisi sai keskiviikkoyönä kolmen aikaan tiedon, että henkilöauton kuljettaja oli suistunut päin omakotitalon seinää Paimion keskustassa Vistantien ja Kisatien risteyksessä.

Poliisin saapuessa paikalle ajoneuvon kuljettaja yritti paeta poliisia jalan, mutta poliisipartio sai miehen kuitenkin pian kiinni. Epäilty vastusteli kiinniottoa ja poliisi joutui käyttämään tilanteessa etälamautinta.

Omakotitalon sisällä oli tapahtuma-aikaan henkilöitä ja törmäys aiheutti poliisin arvion mukaan todellisen vaaratilanteen. Kukaan talossa olleista ei kuitenkaan loukkaantunut tilanteessa.

Henkilöauton kuljettaja loukkaantui törmäyksessä. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja haitanteosta virkamiehelle.

Aiheeseen liittyen