keskiviikko, 24 heinäkuun, 2024

Rauhallinen juhannusaattopäivä kääntyi vilkkaaksi juhannusyöksi Lounais-Suomessa

Lounais-Suomen poliisilaitoksen alueella juhannusaattopäivän vietto sujui melko rauhallisesti, mutta juhannusyönä tehtävämäärät kasvoivat, tiedottaa poliisi.

Juhannuksen vietto alkoi Lounais-Suomen poliisin näkökulmasta melko rauhallisesti. Juhannusaattopäivänä tehtävämäärä oli maltillinen, tehtäviä poliisilla oli 186 kpl, joka oli jonkin verran vähemmän kuin viime juhannusaattona.

Iltaa ja juhannusyötä kohden kuitenkin vilkastui ja poliisipartioilla riitti töitä niin Varsinais-Suomessa kuin Satakunnassakin, yhteensä vajaan 250 tehtävän verran. Turussa Hovioikeudenkadulla henkilöauton kuljettaja sai ajon aikana sairauskohtauksen, jonka seurauksena hän menetti autonsa hallinnan ja auto törmäsi seinään, skuutteihin, liikennemerkkiin ja puuhun sekä meni vielä katon kautta ympäri. Ulkopuolisille ei aiheutunut vaaraa eikä vahinkoa eivätkä myöskään kuljettajan vammat olleet tiettävästi vakavia.

Juhannusyön edetessä tehtävät olivat pääsääntöisesti erilaisia häiriökäyttäytymisiä niin yleisillä kuin yksityisilläkin paikoilla. Erilaisia pahoinpitely- ja tappelutehtäviä oli kymmenkunta. Esimerkiksi Porin Sampolassa kaksi seuruetta otti yhteen nyrkein ja mahdollisesti myös astaloin, hallussa jollakin osallisella oli mm. patukka. Vammoja aiheutui usealle osalliselle. Kotihälytystehtäviä puolestaan oli kaikkiaan kolmisenkymmentä, joista osa oli perheväkivaltaa ja osa muunlaista henkilön aiheuttamaa häiriötä.

Positiivisena asiana mainittakoon vielä, ettei Lounais-Suomen poliisilaitoksen alueella ole juhannuksen vietossa toistaiseksi menetetty yhtään henkeä.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT