sunnuntai, 21 huhtikuun, 2024

Raumalla jälleen uusi asuntomurto Nummen alueella – poliisi kaipaa havaintoja

Rauma. Lounais-Suomen poliisin selvitettävänä on jo kaksi Rauman Nummen alueella lyhyen ajan sisään tapahtunutta epäiltyä asuntomurtoa.

Lounais-Suomen poliisi kertoi keskiviikkona Rauman Tasalankadulla tehdystä epäillystä omakotitaloon kohdistuneesta asuntomurrosta. Maanantaina tapahtuneessa murrossa anastettiin muun muassa koruja.

Pian tämän jälkeen poliisille ilmoitettiin toisesta samalla alueella tehdystä asuntomurrosta.

Uuden ilmoituksen mukaan Rauman Nummenkadulla murtauduttiin omakotitaloon keskiviikkona kello 14.45 ja 22.45 välisenä aikana.

Varkaiden saaliiksi koruja

Niin ikään keskiviikkona varkaiden kohteeksi joutuneessa talossa oli pengottu paikkoja ja sieltä oli anastettu arvo-omaisuutta, muun muassa koruja.

Lounais-Suomen poliisi tutkii molempia ilmoitettuja asuntomurtoja törkeinä varkauksina.

– Samalla selvitetään, onko lyhyen aikavälin sisään samalla alueella tapahtuneilla asuntomurroilla yhteys, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kimmo Hiltula Lounais-Suomen poliisista.

Asiaan liittyvät mahdolliset havainnot ja vihjeet pyydetään toimittamaan Lounais-Suomen poliisille joko sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai teksti- tai WhatsApp-viestillä numeroon 050 411 7655.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT