Mikkeli. Tänään 30.11. päivällä noin klo 12.20 aikaan Mikkelin Pieksämäentiellä tapahtui liikenneonnettomuus, jossa osallisina oli raskas ajoneuvoyhdistelmä sekä kaksi henkilöautoa. Pieksämäentie on ollut poikki onnettomuuden tapahtumahetkestä lähtien ja raivaustyöt jatkuvat edelleen, tiedotti poliisi kello 16.44.

Onnettomuus tapahtui, kun Pieksämäen suunnasta Mikkeliin päin menossa ollut pieksämäkeläinen mies oli lähtenyt ohittamaan edellä kulkevaa rekkaa. Ilmeisesti lumisateen ja rekan nostattaman lumituprakan vuoksi kuljettaja ei ollut havainnut ajoissa vastaantulevaa rekkaa ja ajoneuvot olivat törmänneet toisiinsa. Henkilöauton kuljettaja loukkaantui onnettomuudessa vakavasti, rekan kuljettajalle ei tullut vammoja.

Onnettomuuden seurauksena rekka kaatui poikittain Pieksämäentielle ja tukki liikenteen tien molemmilta kaistoilta. Tämän rekan perässä Mikkelin suunnasta tulleen henkilöauton kuljettaja joutui väistämään yllättäen edellään tapahtunutta onnettomuutta ja väistön seurauksena henkilöauto ajautui päin puuta. Tämän henkilöauton kuljettaja loukkaantui lievästi.

Poliisi epäilee rekkaa ohittamaan lähteneen henkilöauton kuljettajaa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Onnettomuuden raivaustyöt ovat tapahtumapaikalla edelleen kesken, eikä raivaustöihin osallistuvat osanneet hetki sitten vielä arvioida raivaustöiden kestoa. Tapahtumapaikan kiertotie on järjestetty Petäiköntien kautta ja paikalla on liikenteenohjaus, tiedotteessa sanotaan.

Aiheeseen liittyen