Riihimäki. Hätäkeskus antoi poliisipartiolle tehtävän sunnuntaina puolenpäivän jälkeen Riuttantielle. Ilmoituksen mukaan henkilöauto oli ajautunut ulos tieltä törmäten puuhun, kertoo poliisi.

Partio sai tapahtumapaikalla selville, että parikymppinen mies oli ajanut henkilöautolla Riuttantietä Riihimäen suunnasta. Kuljettaja menetti autonsa hallinnan pyörähtäen tiellä ympäri ja ajautui lopulta ojaan törmäten perä edellä puuhun.

Mies puhalsi seulonta-alkometriin 1,03 promillea, joten hänet vietiin verikokeeseen veranalkoholipitoisuuden määrittämiseksi. Miehellä ei ole voimassa oleva ajo-oikeutta henkilöauton kuljettamiseen. Partiolle selvisi, että miehen kuljettama auto oli anastettu aikaisemmin. Kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja moottorikulkuneuvon käyttövarkauteen.

***

Riihimäki. Poliisipartio sai hätäkeskukselta tehtävän sunnuntaina iltapäivällä Lemmenmäentielle, missä henkilöauto oli törmännyt pysäköityihin autoihin. Partio sai tapahtumapaikalla selville, että kolmekymppinen mies oli menettänyt kuljettamansa henkilöauton hallinnan suistuen vastaantulevien kaistalle törmäten tienlaidassa kahteen pysäköitynä olleeseen autoon. Samalla selvisi, että miehen kuljettama auto hetkeä aikaisemmin ilmoitettu anastetuksi.

Kuljettajalla ei ole ajo-oikeutta ja hänen epäillään ajaneen huumausaineiden vaikutuksen alaisena. Hänestä otettiin verikoe asian varmistamiseksi. Miehen epäillään syyllistyneen moottorikulkuneuvon käyttövarkauteen, rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja huumausaineen käyttörikokseen. Mies loukkaantui törmäyksessä ja hänet vietiin sairaalaan hoidettavaksi.

Kuvituskuva, ei liity tapauksiin.

Aiheeseen liittyen