tiistai, 25 kesäkuun, 2024

Rikollisjärjestön kostoa epäillään Norrköpingin kaksoismurhan motiiviksi

Ruotsi. Maanantaina 3.6. yöllä kaksi miestä ammuttiin kuoliaaksi Hagebyn kaupunginosassa Norrköpingissä. 20-vuotias mies on pidätetty, ja häntä epäillään nyt kahdesta murhasta, kertoo SVT Nyheter tänään 4.6 julkaisemassaan artikkelissa.

SVT:n tietojen mukaan kahden miehen kaksoismurha Norrköpingin Hagebyssä liittyy Navestadin jengimiljöön jakautumiseen ja sen sanotaan olevan kosto aikaisemmasta kuolemaan johtaneesta ampumisesta.

SVT:n saamien useiden raporttien mukaan murhat liittyvät Navestadin jengiympäristön jakautumiseen vanhemman ja nuoremman jäsenistön välillä. Tämän kerrotaan johtaneen aiemmin kuolemaan johtaneeseen ampumiseen marraskuussa, ja nyt murhien sanotaan olevan siitä nuorempien kosto.

Marraskuussa  kuolleen uhrin sukulaista on syytetty rikoksen uhrin huijaamisesta paikalle ja tämän sanotaan olevan nyt uhrin ystävien vastaveto tästä teosta, kirjoittaa SVT.

Viime aikoina Norrköpingin Hagebyn aluetta on ravistellut useat väkivallanteot.

Poliisi ottaa Hagebyn kaksoismurhan jälkeen keskiviikosta 5.6. alkaen käyttöön turvavyöhykkeen, joka tunnetaan myös vierailuvyöhykkeenä. Tavoitteena on lisätä turvallisuutta ja vaikeuttaa rikollisten valmistautumista väkivaltarikosten toteuttamiseen, kertoo SVT.

Kuva: SVT Nyheter.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT