Helsinki. Kahden vuosina 1993 ja 1994 syntyneen miehen epäillään syyllistyneen ryöstön yritykseen Helsingin päärautatieasemalla keskiviikon ja torstain välisenä yönä kello yhden aikaan.

Asianomistajan mukaan hän oli kävelemässä rautatieaseman kauppakäytävän läpi laiturialueelle, kun kaksi miestä lyöttäytyi hänen seuraansa. Toinen miehistä yritti asianomistajan mukaan potkaista häntä, minkä jälkeen molemmat miehet yrittivät käydä hänen taskuilleen. Asianomistaja kertoi myös, että miehet yrittivät lyödä häntä, mutta eivät osuneet.

Järjestyksenvalvoja sai kiinni ensimmäisen epäillyn ja poliisi tavoitti toisen epäillyn myöhemmin Kampin kaupunginosasta. Molemmat kuljetettiin Pasilan poliisivankilaan.

Miehen epäillään pahoinpidelleen naista kadulla Kalliossa

47-vuotiaan miehen epäillään lyöneen ja potkineen nuorta naista Helsinginkadulla keskiviikkona iltapäivällä puoli neljän jälkeen.

Ilmoituksen tapahtuneesta teki silminnäkijä, joka osoitti poliisille epäillyn tekijän. Poliisi otti kiinni pahoinpitelystä epäillyn ja toimitti hänet Pasilan poliisivankilaan.

Asianomistajan mukaan hänellä tuli ohi kulkeneen miehen kanssa sanaharkkaa sen jälkeen, kun hänen kätensä oli vahingossa osunut mieheen. Naisen mukaan mies kaatoi hänet maahan, löi ja potkaisi sekä lähti vielä juoksemaan hänen peräänsä.

Tapahtuneella oli useita todistajia.

Aiheeseen liittyen