Pohjois-Saksan Flensburgissa mies hyökkäsi keskiviikkoiltana ihmisten kimppuun teräaseen kanssa junassa. Mies ehti haavoittaa kahta ihmistä, kun poliisi ampui hänet kuoliaaksi.

Flensburgin poliisin mukaan teräaseesta vammoja saaneet ovat mies ja nainen. Uutistoimisto DPA kertoi, että haavoittunut nainen on tekijän kuoliaaksi ampunut 22-vuotias naispoliisi. Hän ampui epäillyn tekijän virka-aseellaan.

Rikos tapahtui kello seitsemän aikaan illalla Intercity-junassa, joka oli matkustanut Kölnistä Hampurin kautta Flensburgiin.

Bild-lehden mukaan junassa oli kuulutettu poliisia apuun kahden miehen välisen tappelun vuoksi. Riita oli eskaloitunut 20 kilometriä ennen Flensburgin asemaa. Junassa matkustanut naispoliisi oli tullut selvittämään tappelua, kun toinen miehistä oli vetänyt esiin puukon ja iskenyt sillä toista. Tämän jälkeen epäilty hyökkäsi teräaseen kanssa myös poliisin kimppuun, jolloin poliisi ampui hänet kuoliaaksi.

Mies haavoittui Bildin mukaan teräaseesta vakavasti, naispoliisi lievästi. Tapauksen taustat ovat poliisin mukaan ”tällä hetkellä täysin epäselvät”, Spiegel-lehti kertoi. DPA:n mukaan iskulla ei ole viitteitä yhteydestä islamismiin.

Aiheeseen liittyen