perjantai, 23 helmikuun, 2024

Salossa lokakuussa kadonneen miehen tapaus on edelleen avoin – lisää havaintoja kaivataan

Salo. Lounais-Suomen poliisi kertoo saaneensa katoamistapauksesta useita vihjeitä, mutta ratkaisuun johtavaa vihjettä ei ole toistaiseksi tullut. Poliisi pyytää edelleen tietoja ja havaintoja kadonneesta miehestä.

Salossa 13. lokakuuta 2023 kadonneen 45-vuotiaan miehen löytämiseksi on viime kuukausien aikana tehty lukuisia eri tutkintatoimenpiteitä. Poliisi on puhuttanut useita henkilöitä ja selvittänyt valvontakameratallenteita. Miestä on etsitty maastosta ja vesistöstä poliisikoirien ja Vapaaehtoisen pelastuspalvelun (Vapepa) avustuksella. Etsinnöissä on lisäksi saatu virka-apua puolustusvoimilta, joka on suorittanut etsintää Salonjoesta viistokaiun ja ROV-laitteen avulla.

Viimeisin havainto kadonneesta miehestä on 13. lokakuuta Salossa Down Under Bar -nimisestä yökerhosta noin kello 22.20. Mies poistui yökerhosta 5–7 henkilön miesporukassa. Kaikki seurueen henkilöt puhuivat keskenään mahdollisesti venäjää tai viroa ja kaikilla heillä oli lyhyet tai siilipituiset hiukset tai kalju ja tumma vaatetus. Miesporukan henkilöt ovat iältään suunnilleen 30–40 vuotiaita. Yksi miehistä on huomattavan isokokoinen ja hänellä oli yllään tumma työtakki.

Poliisi pyytää yhä tietoja kadonneesta

Kadonnut 45-vuotias mies on noin 170 senttimetriä pitkä ja painaa noin 50 kiloa. Hän on olemukseltaan laiha ja hänellä on kapeahkot kasvot. Lisäksi hänellä on vaaleanruskeat hiukset ja siniset silmät.

Kadonnut henkilö. Kuva: Poliisi.

Kadonneella miehellä on useita tatuointeja ja niistä tunnistettavimmat ovat vasemman käden keskisormessa olevat kirjaimet J ja R, sekä lisäksi oikean käden rystysissä olevat numerot 1978. Poliisin tietojen mukaan miehellä oli katoamishetkellä mahdollisesti yllään musta nahkatakki, musta huppari, siniset farkut ja suippokärkiset vaaleanruskeat kengät.

Kaikki tiedot ja havainnot kadonneesta henkilöstä tai seurueesta pyydetään ilmoittamaan Lounais-Suomen poliisilaitokselle sähköpostiosoitteeseen vihjeet@lounais-suomi@poliisi.fi tai puhelinnumeroon 050 411 7655. Kyseistä seuruetta pyydetään itse ottamaan yhteyttä poliisiin.

Katoamiseen ei epäillä liittyvän rikosta.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT