lauantai, 24 helmikuun, 2024

Uusi vuosi, vanhat kujeet Länsi-Uudellamaalla – ilotulitteet, häiriökäyttäytyminen, alkoholi

Länsi-uusimaa. Vuodenvaihteen aikaan poliisilla oli runsaasti töitä koko Länsi-Uudenmaan alueella. Häiriökäyttäytyminen, ilotulitteiden varomaton käsittely ja alkoholin väärinkäyttö värittivät poliisin työpäiviä ja -öitä, kertoo poliisi.

Uuden vuoden tehtävissä korostui häiriökäyttäytyminen

Poliisilla riitti hälytystehtäviä uuden vuoden aattona. Tehtävät painottuivat erilaisiin häiriökäyttäytymisiin koko Länsi-Uudenmaan alueella. Ilotulitteita käytettiin varomattomasti ja vaarallisesti huomattavan paljon – monissa tapauksissa niitä esimerkiksi ammuttiin säännösten vastaisesti. Poliisin tietoon ei kuitenkaan tullut tilanteita, joiden seurauksena olisi ollut henkilövahinkoja.

Alaikäinen välitti alkoholia Lohjalla

Lohjalaisen myymälän myyjä otti yhteyttä poliisiin illalla 29.12. Kaupalle oli ilmestynyt erittäin päihtyneen oloinen alaikäinen. Hänellä oli mukanaan vahvaa alkoholia. Poliisin ja ensihoidon saavuttua paikalle lapsi sai tarvitsemansa avun.

Poliisin selvityksen mukaan alkoholia oli myyty käteistä rahaa vastaan sosiaalisen median kautta ja toimitettu autolla.

Poliisi tavoitti epäillyn myyjän Lohjalta kodistaan, jossa hän asuu vanhempiensa kanssa. Epäillyn kotoa ja ajoneuvosta poliisi takavarikoi muun muassa alkoholia, huumausaineita, käteistä rahaa ja epäillyn puhelimen. Myyjä on yli 15-vuotias alaikäinen. Poliisi tutkii asiaa muun muassa törkeänä alkoholirikoksena.

Liikenteessä positiivinen aloitus vuoteen

Poliisi piti huolta uutta vuotta juhlivien ihmisten turvallisuudesta myös tien päällä valvomalla.
Vuoden vaihtuminen ei aiheuttanut korostuneesti ongelmia alueen liikenteessä. Uusi vuosi lähtikin käyntiin tästä näkökulmasta katsottuna positiivisesti, sillä liikenne sujui edellisvuotta rauhallisemmin.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT