sunnuntai, 21 huhtikuun, 2024

Sastamalan Äetsäntiellä tapahtui perjantaina vakava kolari

Sastamalan Äetsäntiellä tapahtui perjantaina 15.3.2024 henkilöauton ja avolavakuorma-auton välinen kolari. Poliisille asiasta tuli ilmoitus Hätäkeskuksen kautta klo 7.36.

Tapahtumasta saatujen tietojen perusteella avolavakuorma-auto oli ajanut Äetsäntietä Huittisten suuntaan. Toistaiseksi tuntemattomasta syystä sitä vastaan tullut henkilöauto on lähtenyt heittelehtimään ja sen seurauksena ajautunut vastaantulevien kaistalle. Tämän jälkeen henkilöauto on törmännyt etuosallaan tiellä vastakkaisesta suunnasta vastaan ajaneen avolavakuorma-auton etuosaan, kertoo poliisi.

Kummassakin ajoneuvossa oli kolarihetkellä yksi henkilö eli autojen kuljettajat.  Molemmat loukkaantuivat kolarin seurauksena. Tämän hetkisten tietojen mukaan henkilöauton kuljettaja loukkaantui kolarin seurauksena vakavasti.

Tie oli onnettomuushetkellä jäinen ja erittäin liukas. Äetsäntie oli suljettuna usean tunnin ajan kolariin liittyvien pelastus- raivaus- ja tutkintatoimenpiteiden takia.

Poliisi tutkii tapahtunutta epäiltynä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.  Poliisi jatkaa kolarin tapahtumien ja syiden selvittämistä esitutkinnassa.

 

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT