Poliisi pyytää ihmisiltä havaintoja sunnuntain 20.5 ja maanantaian 21.5 välisenä yönä Tampereen keskustassa tapahtuneeseen ryöstöön ja pahoinpitelyyn.

24 -vuotiasta tamperelaista miestä epäillään pahoinpidellyn em. yönä klo 00-02 välisenä aikana todennäköisesti Koskipuistossa.

Poliisin selvittelyn mukaan mies on tutustunut jo ennen puolta yötä Keskustorin reunalla olevassa ravintola Hovipojassa seurueeseen, mihin kuului muutama mies ja nainen. Seurue on tämän hetkisen tiedon mukaan siirtynyt Koskipuiston alueelle, missä on uhrilta on anastettu rannekello ja häntä on mahdollisesti pahoinpidelty.

Miehen luona on käynyt mm. poliisi ja ambulanssi ja hänen kanssaan on keskustellut useita sivullisia ihmisiä.

Poliisi pyytää ihmisiltä havaintotietoja miehen liikkuumiseen ja mahdolliseen ryöstöön ja pahoinpitelyyn.

Poliisipartion luona on käynyt kaksi naishenkilöä keskustelemassa tästä mieheen kohdistuneesta pahoinpitelystä. Lisäksi uhri on liikkunut jo aikaisemmin illalla klo 21:n jälkeen Hämeenkadulla ravintola Tiikerihaissa. Uhri on ollut siellä erään mieshenkilön kanssa. Poliisi pyytää näitä naisia ja tätä miestä ilmoittautumaan poliisille. Heitä ei epäillä rikoksesta.

Mies on jatkanut Koskipuistosta matkaa kotiina taksilla ja hänet löydettiin maanantaiaamuna kotoaan kuolleena.

Poliisii selvittää nyt, onko aikaisemmalla mieheen kohdistetulla väkivallalla yhteyttä kuolemaan.

Uhrin vaatetus tapahtuma-aikaan: Päässään harmahtava lippalakki, tumma t-paita, missä edessä vaale/harmaa väritys, tummat gollegeshortsit (Adidas). Hänellä on ollut kaulassa pitkähkö kullattu kaulaketju sekä kädessä kullattu rannekello.

Havainnot ja tiedot voi soittaa poliisille numeroon p. 02954 45890 tai sähköpostiin pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi

Aiheeseen liittyen