lauantai, 22 kesäkuun, 2024

Tampereen Lamminpään ampumisesta epäilty mies otettu kiinni – ilmoittautui itse poliisille

Tampere. Poliisilla oli Tampereella Ylöjärventiellä 13.8. puolen yön aikaan hälytystehtävä, jonka mukaan ravintolan edustalla oli ammuttu useita laukauksia. Paikalle meni useita poliisin ja ensihoidon partioita.

Selvisi, että kolme ihmistä oli saanut osumia luodeista. Uhrien osumat olivat alaraajassa, kädessä ja keskivartalossa. Vammat eivät olleet hengenvaarallisia. Poliisi epäilee ampumisen johtuneen ravintolan terassilla alkaneesta riitelystä.  Ampumisen epäillään varsinaisesti kohdistuneen yhteen henkilöön ja myös sivullisten saaneen siinä yhteydessä osumia luodeista. Tapahtumapaikan lähellä oli useita henkilöitä ravintolan asiakkaina ampumisen aikana, kertoo poliisi.

Teosta epäilty, poliisin etsintäkuuluttama, 1990-luvulla syntynyt ulkopaikkakuntalainen mies ilmoittautui itse poliisille 22.8. Tapahtumia tutkitaan epäiltynä tapon yrityksenä, törkeänä vammantuottamuksena, ampuma-aserikoksena ja vaaran aiheuttamisena. Poliisi aikoo esittää käräjäoikeudelle, että epäilty vangittaisiin esitutkinnan ajaksi.

Tutkinta jatkuu edelleen kuulusteluin sekä rikospaikkanäytteiden ja valvontatallenteiden tutkimuksilla.

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT