lauantai, 2 maaliskuun, 2024

Taparattijuoppo yritti karistaa poliisit perästään – ajoi yli kahtasataa kahdeksankympin alueella

Hollola. Torstaina 8.2. kello 16.30 aikaan havaitsi poliisipartio Hollolassa VT12 tiellä Sairakkalan kohdalla Hämeenkoskelta Lahteen päin tulevan ajoneuvon, jota kuljetti poliisin hyvin tuntema ajokortiton 35-vuotias mies. Partio ilmoitti havainnostaan VT12 Nostavan korkeuksilla olevalle partiolle, joka sai näköyhteyden autoon ja kääntyi sen perään. Pysäytettävän auton kuljettaja havaitsi poliisiauton kääntyvän peräänsä, ja alkoi kiihdyttämään voimakkaasti karkuun, kertoo poliisi.

Kolmas poliisipartio sai mitattua pakenevalle nopeudeksi 215 km/h, kun kyseisellä tieosuudella on nopeusrajoitus 80 km/h. Pakeneva auto nousi Jokimaan rampista ylös ja siihen kadotettiin hetkeksi näköyhteys. Partio näki hetken päästä auton kääntyvän Kyläkunnatielle. Partio seurasi takamatkalta autoa Kyläkunnantielle ja havaitsi auton tyhjänä Vinssikadulta.

Partio huomasi auton kuljettajan kävelevän lähistöllä aidatulla tehdasalueella ja kun mies havaitsi poliisin, hän pyrki poistumaan poliisin näköpiiristä. Mies löytyi piiloutuneena tehdasalueelta puupinon päältä, josta hänet otettiin kiinni. Miehen hallusta löytyi kyseisen  auton avaimet.

Mies puhalsi nollat, mutta kieltäytyi huumausainepikatestistä, jonka vuoksi hänet  kuljetettiin ennen poliisivankilaan viemistä verikokeeseen. Autosta takavarikoitiin paikanetsinnän yhteydessä anastetuksi epäiltyjä sähkötyökaluja.

Mies on jäänyt viimeisen vuoden aikana kiinni kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta 21 kertaa ja lähes jokaiseen kiinnijäämiseen on liittynyt myös päihteet.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT