perjantai, 14 kesäkuun, 2024

Sale ryöstettiin tänä aamuna Kuopiossa – poliisi pyytää havaintoja

Kuopio. Päivärannan kaupunginosassa sijaitsevaan Sale-myymälään tehtiin ryöstä varhain perjantaina. Ryöstäjä sai veitsellä uhkaamalla saaliikseen vähäisen summan rahaa. Tilanteessa ei syntynyt henkilövahinkoja, kertoo poliisi.

Ryöstä tapahtui 9.2. hieman kello 7 jälkeen aamulla.

Poliisi pyytää havaintoja ja vihjeitä tapaukseen liittyen. Epäilty on nuori, vaaleahiuksinen mies joka puhuu suomea. Hän on noin 180 cm pitkä ja ruumiinrakenteeltaan jäntevä.

Tekohetkellä miehellä on ollut yllään tummaruskea nahkatakki, jonka alla vaalea huppari. Päässä tekijällä on ollut vaaleanpunainen, neulottu pipo, johon on leikattu silmäaukot. Jalassa tekijällä on ollut tummat housut sekä tummat, valkopohjaiset adidas-tennarit.

Kaikki havainnot ja muut tiedot voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisin vihjesähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai vastaajanumeroon 0295415232. Tavattaessa tuntomerkkeihin sopiva henkilö, tulee soittaa suoraan hätäkeskukseen, numeroon 112.

1 KOMMENTTI

  1. kommando pipo silmäaukoilla ja tukan värinkin osasivat, aika hyvä profilointi, ei vaan mee ihan normi ex- sotilaalle ainaskaa heti, tietysti kun olen saannut psykoloogisen koulutuksen british royal navyn opettajalta joka oli tohtori mies, profiloiti vaikuttaa poliittiselta jo heti, mutt elämmehän eu.n kommunismin olevaa ”demokratiaa”

    0

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT