torstai, 11 heinäkuun, 2024

Toistuvasti kiinni jääneen huumekuskin auto takavarikoitiin Oulussa

Oulu. Lauantai-iltana 10.2. kahdeksan jälkeen Oulussa Kaukovainiolla ajoi poliisipartiota  vastaan henkilöauto, jossa oli kiinni väärä rekisterikilpi. Poliisipartio pysäytti auton tarkistusta varten.

Huumausaineen pikatesteri näytti mieskuljettajalle positiivista tulosta huumausaineille ja hänet käytettiin verikokeissa asian selvittämiseksi. Mies on jäänyt kiinni toistakymmentä kertaa vuoden sisään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, minkä vuoksi hänen omistamansa auto takavarikoitiin, kertoo poliisi.

Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä ajoneuvorikkomuksesta.

1 KOMMENTTI

  1. Mielestäni jotta turvallisuus paranee liikenteessä nii jokaisen rattijuopon tai huumekuskin auto takavarikoidaan lopullisesti sama se kenen omistuksessa auto on sillä hetkellä jos jää samasta asiasta 3 kerran kiinni.. silloin se on toistuvaa eikä he välitä mistään vaa ehkä toi opettais jotain!!!! Suomen valtio liian lepsu noissa asioissa ja välipitämätön..

    0

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT