Jyväskylä. Kahta 1990-luvulla syntynyt miestä epäillään pahoinpitelystä sekä järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta Jyväskylän Kauppakadulla sijaitsevassa pikaruokaravintolassa. Poliisi hälytettiin paikalle klo 01.57. Alustavien selvitysten mukaan tapahtumat olivat saaneet alkunsa miesten välisestä riidasta, jota järjestyksenvalvoja oli alkanut selvittää ja rauhoittaa. Tällöin riitapukarit olivat alkaneet töniä järjestyksenvalvojaa. Järjestyksenvalvoja oli lähtenyt poistamaan toista miestä ravintolasta, jolloin toinen mies oli käynyt hänen kimppuunsa takaapäin ja lyönyt. Kun järjestyksenvalvoja oli kyennyt reagoimaan hyökkääjän iskuihin oli toinen mies lyönyt häntä. Tilanne saatiin lopulta hallintaan, kun toinen järjestyksenvalvoja saapui paikalle. Iskuja saanut järjestyksenvalvoja lähti tarkastuttamaan vammojansa keskussairaalaan.

Jyväskylän Kauppakadulla sijaitsevasta ravintolasta tuli poliisille tutkittavaksi järjestystä ylläpitävän henkilön vastustaminen klo 02.20. Järjestyksenvalvoja oli tehnyt ravintolassa tilaa esiintyjää varten. 1990-luvulla syntynyt miesasiakas ei ollut totellut ohjeita. Miestä lähdettiin poistamaan ravintolasta häiriökäytöksen takia. Tässä yhteydessä hän alkoi harata siinä määrin vastaan, että mies jouduttiin viemään maahan ja hänet raudoitettiin.

Hämeenkyrö. Poliisi hälytettiin Hämeenkyrön Härkikujalle klo 03.59 siellä tapahtuneen pahoinpitelyn takia. 1990-luvulla syntynyt mies oli riitaantunut pizzeriassa toisen miehen kanssa. Suusanallinen riita oli edennyt siihen, että asianomistaja oli raahattu ulos ja tässä yhteydessä häntä oli lyöty nyrkillä kasvoihin. Tekijä oli poistunut paikalta, mutta hänen henkilöllisyytensä saatiin selvitettyä. Poliisin Härkikujalle hälytti ulkopuolinen henkilö, joka oli löytänyt kasvot veressä kulkeneen miehen.

Tampere. Mieshenkilö tuli ilmoittamaan Tampereen Hämeenkadulla poliisipartiolle, että häntä oli hetkeä aiemmin uhattu mattoveitsellä punapaitaisen miehen toimesta. Poliisi sai veitsimiehestä havainnon ja hän heitti kädestään jotain pois huomattuaan poliisin. 25-vuotias tamperelaismies käyttäytyi sekavasti ja oli erittäin päihtynyt. Mattoveitsi löytyi sieltä, minne mies oli sen juuri heittänyt. Tapahtuma-aika oli klo 04.15. Mies tuotiin päihtymyssäilöön. Tapahtumia tutkitaan mm. toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta.

Aiheeseen liittyen