lauantai, 2 maaliskuun, 2024

Tunteet kuumenivat löylynheiton jälkeen – saunavuoro päättyi puukotukseen Vihdissä

Vihti. Lauantaina 23.12. Vihdissä tapahtui puukotus. Poliisin esitutkinnan ensitietojen perusteella pariskunta oli saapunut omalle vuorolleen taloyhtiön saunalle ja todennut, että edellisen vuoron asukas ei ollut vielä poistunut paikalta. Vuoronsa ylittänyt mies suuttui pariskunnan hänelle antamista kehotuksista poistua paikalta, kertoo poliisi.

Tilanteen edetessä saunassa ollut mies vahingoitti pariskunnan miesosapuolta puukolla. Hän sai vammoja pään alueelle ja käsiinsä. Ennen poistumistaan saunalta mies myös sumutti kaasua sekä pariskuntaan kuuluvaa naista että jo haavoittamaansa miestä kohtaan.

Poliisi otti miehen kiinni asunnostaan pian tapahtuman jälkeen. Häntä epäillään tapon yrityksestä, pahoinpitelystä sekä lievästä ampuma-aserikoksesta.

2 KOMMENTTIA

  1. Suomalais kansallinen pyhättö ja sen nautintaoikeus on loukkaamaton,pitää kumartaa vihtaa ja istua tuhkakipossa ihan hiljaa kuunnellen kiukaan kuiskuttelua.

    0
  2. Kummallista rikoksen suojelua rikosuutisissa. Kun kerran puukottaja on epäiltynä tapon yrityksestä, nimi pitäisi tiedottaa. Sehän on tärkeää jo alueen muiden asukkaiden turvallisuuden kannalta. Tirdottamisella olisi lisäksi rikollisuutta vähentävä vaikutus.

    1

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT