Turku. Lounais-Suomen poliisilaitos jatkaa Turun Aninkaistenkadun tapahtumien tutkintaa nimikkeillä tapon yritys, virkamiehen vastustaminen, laiton uhkaus ja vahingonteko.

Poliisi sai torstaina noin neljän aikaan iltapäivällä tiedon miehestä, joka rikkoi ikkunoita ja uhkasi ihmisiä teräaseella Turun Aninkaistenkadulla. Kenenkään sivullisen tai tilanteessa olleen ei tiedetä saaneen vammoja. Epäilty itse sai lieviä vammoja ilmeisesti ikkunan rikkomisen seurauksena.

Tutkinta on alkuvaiheessa ja nimikkeet saattavat muuttua tutkinnan edetessä.
Poliisi on puhuttanut useita silminnäkijöitä. Tapahtumien kulku on tarkentunut, mutta esitutkinnan ja kuulustelujen keskeneräisyydestä johtuen poliisi ei vielä tarkenna sitä julkisuuteen.

Poliisi pyytää henkilöitä, joilla on havaintoja tai kuva- ja videomateriaalia tapahtumista, ja joihin poliisi ei vielä ole ollut yhteydessä, olemaan yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp-viestillä numeroon 050 411 7655.

Epäiltyä ei toistaiseksi ole päästy kuulustelemaan. Poliisi tiedottaa asiasta seuraavan kerran, kun uutta tiedotettavaa ilmenee, raportoi Lounais-Suomen poliisi.

Aiheeseen liittyen